Tutustu Asuntomessuihin teemareitillä

Teemareiteillä saat juuri sinulle räätälöidyn kuvan Asuntomessujen annista.

Duudsonit Activity Parkin reitillä messuvieraat voivat muun muassa kokeilla tikanheittoa Jarpin tarratikkataululla, kisailla porukalla polkuautoilla ja kokeilla pärjäämistään kanttia vaativassa kummarilätäsyssä. Reitin aktiviteetit soveltuvat koko perheelle.

Hartman Koti Ankkuri 14 b

Hartman Koti Ankkuri 14 b

Emäntien reitillä tutustuttavana on kotimaisia ja pohjalaisia sisustuksia ja mukana on muun muassa kohde, jonka sisustuksen talon emäntä on suunnitellut itse. Reitillä voi poiketa vaaleanpunaiseen hevosharrastajan kotiin ja ihastella kuvitteellista, kabareediiva Zazalle sisustettua asuntoa, jonka sisustuksesta vastaa Seinäjoen kaupunginteatteri. Multasormille reitillä on persoonallisia pihoja ja pihavinkkejä.

Pohjanmaa 24

Pohjanmaa 24

Isäntien reitillä messuvieraat voivat ihailla messualuetta korkeammalta, Periskooppitorni-näkötornista, sekä piipahtaa Kyrkösjärven rannalla olevaan venenäyttelyyn. Reitiltä löytyy Bayerncarin hienoja menopelejä, kiinnostavia saunoja, talojen isäntien omia soppia musavehkeineen ja kohde, jonka kolme sukupolvea on rakentanut yhteistyössä paikallisen rakennusliikkeen kanssa pitkästä tavarasta.

Villa Tango 12

Villa Tango 12

Teemareittikarttoja on saatavilla messujen aikana messualueella sijaitsevasta info-pisteestä, puukerrostalo Mäihässä sijaitsevasta messutoimistosta sekä Seinäjoen osastolta. Tulosta oma reittikarttasi täältä.

Asuntomessut Seinäjoella 7.8. asti joka päivä klo 10-18.

Tutustu Asuntomessujen viralliseen sisustusluetteloon heinäkuun Dekossa!

Lisätietoa Asuntomessut

Vaasa_pvälogo_CMYK_vaaka

Avainsanat asuntomessut

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti