Messutalo MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti – tutustu sisustusratkaisuihin

Messutalon pinta- ja kiintokalusteratkaisut ovat jo toteutusvaiheessa. Päämakuuhuoneen helmi tulee olemaan walk-in-closet.

Kiireinen kevät on tuonut tullessaan mahtavia yhteistyökumppaneita mukaan messuprojektiin. MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti.

Korkeille valkoisille seinille haluttiin kontrastia. Tätä tuo linjakas ja minimalistinen Keittiömaan musta Noblesse-keittiö. Keittiömaalta olemme saaneet osaavaa palvelua, ja suunnitteluprosessi on ollut jouheva yhdessä Anita Koposen kanssa.

Terve Talo -sertifikaatin vuoksi keittiön liesikupu piti valita tarkkaan, jotta se olisi mahdollisimman tehokas poistamaan savun ja epäpuhtauden ilmasta. Savo toimitti meille VTT:n suositteleman tyylikkään liesikuvun keittiöön.

Betoniset olivat pelastuksemme, kun wc-tiloihin kaivattiin jotakin uutta, ylellistä ja loftiin sopivaa. Betonisten altaat ovat viimeinen silaus harmonisiin WC-tiloihin. Olemme saaneet Betonisilta poikkeuksellisen ihanaa palvelua, ja yhdessä olemme miettineet juuri taloon ja tiloihin sopivat allasratkaisut.

Betoniset allas

Inaria toteuttaa meille yhden talon helmistä, päämakuuhuoneen walk-in-closetin. Vaatteet, asusteet ja kengät mahtuvat helposti tilavaan ja käytännölliseen vaatehuoneeseen, joka on myös aivan erityisen tyylikäs.

Mikkelin Asuntomessut 2017 logo

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.

Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Keskustelu

Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Rekisteröidy

Vastaa

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti