Väriä, lämpöä ja palosuojaa pintaan

Sisustussuunnittelijat valitsevat kuulemma lattian viimeisenä, mutta koska en ole ammattilainen, meillä koko sisustus rakentuu lattian ympärille.

Honkatalojen kanssa tehdyn huolellisen suunnittelutyön ansiosta pystymme rakentamaan listattoman talon, joten tämä piti huomioida lattian valinnassa. Kotimaiselta Timberwiselta löytyi vaatimuksemme täyttävä lattiamalli, ja he pystyivät toimittamaan lattian kolmessa eri leveydessä, jolloin lattia on suuressa tilassa luonnollisen näköinen. Lattia on käsittely kotimaisen Osmo Colorin tuotteilla, joten pystymme maalaamaan myös muita puupintoja samalla tuotteella. Näin aiomme tehdä esimerkiksi keittiön saarekkeeseen tuleville oville.

Pinnat

Alakerran aulatilaan sekä kosteisiin tiloihin tulee Belle Artin toimittama hartsipinnoite. Halusin alusta alkaen kotiimme hartsipintaa sen kestävyyden, saumattomuuden, likaa hylkivän ominaisuuden ja rajattomien värivaihtoehtojen vuoksi. Laattaa meille tulee ainoastaan yläkerran lasitetulle parvekkeelle. Syksyn kylmiä iltoja varten parvekkeelle tulee lattialämmitys, mutta kesällä MX Kiven Cantera-luonnonkivilaatta varaa luontaisesti lämpöä ja hoitaa lämmityksen itsekseen. Kätevää!

Ei mitään niin huonoa, ettei siitä voisi seurata jotain hyvääkin. Tulipalon jälkiseurauksena tutustuimme NordTreat AS:n valmistamaan, puulle tarkoitettuun sävytettävään Multiprotect-palonsuojaan. Heidän valikoimasta löytyi hirsiseinille täydellinen värisävy ja juuri täydellisesti peittävä suoja. Kerrankin kauneus ja käytännöllisyys kohtaavat.

Pian saamme väriä, lämpöä, struktuuria ja palonsuojaa pinnoille!

Vaasa_pvälogo_CMYK_vaaka

Asuntomessut järjestetään Seinäjoella 8.7.-7.8.2016. Lue lisää: Asuntomessut ja Honkatalot.

 

 

 

Avainsanat asuntomessut

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti