Lukunurkka-blogihaasteen kolmen kärki on ratkennut! Kenen suunnitelma voittaa?

Yleisö äänesti kärkikolmikon Dekon, Suomen Asuntomessujen ja Maraboun lukunurkka-blogihaasteessa. Kolmen suunnitelman joukosta raati valitsee koko kilpailun voittajan.

Kolme parasta suunnitelmaa erottuivat hyvin kymmenen finalistin saamista äänistä. Bloggarit itse olivat menestyksestään yllättyneitä.

”Ihan mahtavaa! Osallistun harvoin kilpailuihin ja kolmen parhaan joukkoon pääseminen tuntuu jo hyvältä saavutukselta” Emilia Karenina -blogin kirjoittaja Emilia Åman kertoo.

Kilpailun seuraavassa vaiheessa Dekon, Suomen Asuntomessujen ja Maraboun edustajista koostuva raati valitsee voittajan kolmikon joukosta. Tämän jälkeen julkistetaan myös lukijaäänestyksen voittaja.

Tässä ovat siis kärkikolmikon upeat suunnitelmat tunnelmalliseen lukunurkkaukseen – vielä tässä vaiheessa satunnaisessa järjestyksessä.

Tiina Hovatan pehmeän kotoisa lukunurkka

”Ehkä tuo oma suunnitelmani on sellainen pehmeän kotoisa, sellainen hyvän olon lukunurkkaus. Jospa on sen vuoksi miellyttänyt myös äänestäjiä. Suunnitelmani on sekoitus omaa tyyliäni, mutta mukana on omia huonekaluhaaveitani, muun muassa Egg-tuoli”, Tiina H. -blogin Tiina Hovatta kertoo.

Emilia Åmanin tummasävyinen lukunurkka

”Tällä hetkellä minua inspiroivat tummat ja murretut sävyt sekä kukkaaiheet tapeteissa ja kankaissa. Sisustukseen on mukava tuoda myös kontrasteja, ja tässä tapauksessa krominen valaisin on sopiva vastakohta muuten niin harmoniselle tunnelmalle”, Emilia Åman kertoo suunnitelmastaan.

Hanna Kulmalan viherkasveilla ryhditetty lukunurkka

”Sain kommentteja minua äänestäneiltä, että he olivat erityisesti pitäneet viherkasvien tuomisesta lukunurkkaukseen ja värivalinnoistani sekä luonnonmukaisista ja laadukkaista materiaaleista. Suunnittelin tämän lukunurkkauksen itseäni varten ja omien mieltymysteni mukaan, joten on ollut hauska kuulla, että moni muukin on siitä pitänyt”, Spoonfulness-blogin kirjoittaja Hanna Kulmala sanoo.

Onnea jo tässä vaiheessa koko kolmikolle!

 

Lue lisää:
Dekon ja Asuntomessujen blogihaasteen finalistit ovat tässä

Muistatko vielä Dekon aiemmat kohteet asuntomessuilla? Katso kuvat tyylikkäistä kodeista

Katso miltä Mikkelin asuntomessualueella näyttää – messujen alkuun alle kolme kuukautta

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Alibi
Anna
Deko
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti