• Green home book + Opuntia // Tampere

  kutsu_opuntia

  Hei ihanaiset lukijat Tampereelta, täältä tullaan pian kylään! Meidän Green Home Book on saavuttanut aikamoisen suosion ja nyt päätimme tulla kirjan kanssa asian äärelle eli kukkakauppaan. Opuntia ottaa meidät ilolla vastaan ja te kaikki olette enemmän kuin tervetulleita lauantaina 5.11. klo. 10-15:00 välillä piipahtamaan kaupalla. Tuon mukanani kunnon erän kirjoja myyntiin, signeerataan niitä halukkaille ja Opuntia lupasi kertoa meille ihanista ilmakasveista. Ja tietty vähän pientä tarjottavaa. Ei mitään muodollisuuksia vaan mukavaa näkemistä pyhäinpäivänä, kun muualla on hiljaista. Hengataan kukkakaupassa ja puhutaan vihreitä!

  Näihin kanaviin päivittelemme sitten vielä lähempänä asiaa tapahtumasta:

  FB: Green Home Book 

  IG: greenhomebook

 • Wilfa, Vitamix vai Optimum

   

  blenderitTäällä puntaroidaan kolmen blenderin välillä. Tarve saada jäiset marjat ja pinaatit, pähkinät ja inkiväärit smootiksi helposti. Ja ennen kaikkea varaosasäätöä ei haluta. Tämän hetkinen, 15 vuotta palvellut Kitchen aid on ollut oikein kelvollinen, mutta yhtä kuluvaa kumiosaa joutuu tilaamaan tuon tuosta lisääntyneellä kovalla käytöllä. Nyt siis pitkäikäinen ja kestävä peli meille.

  Noihin ammattilaiskäytössäkin oleviin voisi luottaa, mutta onko liiottelua? Onko blenderiheavyusereita lukijoissani, haluatteko kertoa kokemuksianne?

  Lisätietoa vertailumalleista:

  Wilfa

  Vitamix

  Optimum

Omin käsin -kirja
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti