• Aiotko Asuntomessuille?

  Seinäjoki

  Joko olet käynyt asuntomessuilla tänä kesänä? Itseltäni messut ovat jääneet  muutaman vuoden välistä – ehkä sisustuslehtityön myötä tuli vähän limiitti täyteen. Juuri minun makuuni olevia kohteita oli kokonaisuudessa niukemmin tai hukkui visutulvaan, joten reissu ei ollut matkutamisen, ruuhkien tai muun liian työmuistuman väärti varsinkaan kesäloma-aikana.

  Tänä kesänä on toisin. Junailin tovi sitten Seinäjoelle tsekkaamaan mitä kuuluu Asuntomessuille vuonna 2016. Pohdin tapahtumaa uudesta kulmasta, enemmän omaa sisustustyyliäni ja -tarpeitana vastaavana, ja yleensäkin suhtautumistani asuntomessuihin. Moni sisustuksen high-user on jättänyt messut väliin monasti samoista syistä kuin minä, joten kehittelimme asuntomessujen kanssa oman ohjelman, joka on täsmäisku minun ja lukijoideni henkisille sisustajille.

  Ensi viikon torstaina 28.7. vedän Asuntomessuilla 5 sisustusteemakierrosta, joissa esittelen koko messuannista 4 mielenkiintoisinta ja näköistämme kohdetta. Kierros kestää noin tunnin ja kanssani saa kompaktisti parhaat palat, ne mitkä koko messujen sisustustulvassa saattaa jäädä huomaamatta. Tietenkin ennen ja jälkeen voi vapaasti kierrellä muuallakin, mutta ainakaan helmet eivät jää huomaamatta.

  Lähde kyläilemään kanssani, kierroksille voit ilmoittautua tästä linkistä. Muutamia paikkoja on vielä auki, yhdelle kierrokselle otan matkaan max. 12 hlöä.

  Ja torstai on muutoinkin hyvä syy tulla messuille. Samalle päivälle sattuu Messujen yö, jolloin asuntomessut ovat avoinna klo 22.00 saakka. Illalla luvassa yllätysohjelmaa, musiikkia ja messuravintolassa pohjalaiset sikajuhlat. Päivälipulla voi jatkaa iltaan saakka.

 • Lundia Classic maalla

  lundiamaalla1_low

  lundiamaalla3_low

  lundiamaalla7_low

  lundiamaalla8_low

  lundiamaalla9_low

  lundiamaalla10_low

  lundiamaalla11_low

  lundiamaalla5_low

  lundiamaalla14_low

  lundiamaalla12_low

  Kaupungissa kun pääsimme jo hyllytyksen makuun, jatkukoon sama myös maalla. Meidän ullakkohuoneessa on matala huonekorkeus ja suoraa seinää sivuilla ja ikkunoiden edessä vain muutaman hirren verran. Lisäksi sinne kuljetaan eteisen katosta vedettävien portaiden kautta, joten suurten kalusteiden saaminen ylös kattoluukusta on oma hommansa.

  Matala Lundian avohyllykkö kulki osasina ylös helposti ja mallailin sitä täällä pariinkin kohtaan – sivuseinälle sängyn jatkoksi tai sitten tuohon ikkunan eteen, johon se taitaa nyt kyl jäädä. Ja tietenkin klassisen mäntyisenä, sopii tänne tupatunnelmiin kuin nenä päähän.

  Lundia Classic -mäntyhyllykkö // Lundia

Omin käsin -kirja
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti